top of page

VALÓBAN MEGFIZETHETŐ ÉS TÉNYLEG HAMAR MEGTÉRÜL A TELEPFELÜGYELETI MEGOLDÁSOK KÖLTSÉGE?

Tévhitek


Sokan, amikor először hallanak a digitális telepfelügyeleti megoldásokról, úgy gondolják, hogy ez egy drága, elérhetetlen és megfizethetetlen szolgáltatás. Azok az üzemeltetők, akik kevesebb telephellyel rendelkeznek, vagy a kisebb telephely tulajdonosok sokszor érzik azt, hogy nekik ez a szolgáltatás felesleges és nincs is rá szükségük.

A költségektől való félelem mellett felmerülhet, hogy az ilyen rendszerek túl komplexek, bonyolult a működésük, a kiépítésük nehéz és hosszadalmas folyamat, amely sok időt és pénzt vesz igénybe, ráadásul zavarja a munkafolyamatokat és az állatokat is a telephelyeken.


Sajnos az állattenyésztésben és a termelőüzemeknél is egyre nagyobb problémát jelent, hogy nem találnak megfelelő munkaerőt és nem tudják kire bízni a feladatokat, így sem fejleszteni nem sikerül a működési folyamatokat, sem elérni nem tudják a hatékony termelést és működést.

Ráadásul a mostani gazdasági hatások következtében mind a nagyobb, mind a kisebb telephelyeket működtető vállalkozások is egyre nagyobb kiadásokkal számolnak, sokszor nehéz kitermelni a működésükhöz szükséges költségeket.A valóság


Telepfelügyeleti rendszerünk kiépítése kis ráfordításból is elkezdhető, lépésről-lépésre bevezethető minden telephelyen. Költséghatékony megoldásunk hamar kitermeli az árát, az elért megtakarításból is finanszírozható és ügyfeleink részére egyedi árajánlatot tudunk kidolgozni a lehetőségek és igények függvényében. A rendszer használata már csak azáltal is megtérül, hogy alkalmazásával jelentősen csökkenthetőek a nem várt meghibásodásokból és/vagy emberi mulasztásból adódó károk.


A megtérülés ideje rövid, mivel pontos, optimális és az adott vállalkozásra szabott megoldást dolgozunk ki, amely folyamatosan költséghatékony működést biztosít minden telephelyen.Digitális megoldásunk előszerelt, így könnyen és rövid idő alatt telepíthető. A telepítést munkatársaink végzik és áraink tartalmazzák a beszerelés költségeit is. Rendszerünket minden esetben egyeztetés mellett úgy telepítjük, hogy eközben nem zavarjuk meg az üzem működését és a telephelyen folyó munkát sem akadályozzuk, az állatok pedig előszeretettel szokták figyelni a munkálatokat.

Oktatással segítjük az új rendszer bevezetését, a munkatársaknak minden esetben biztosítjuk a rendszer megismerését. Az áraink tartalmazzák az egész telepítési folyamatot és az oktatás költségeit is.


Az állatokra semmilyen hatással nincsenek szenzoraink. A beszerelést is kollégáink minden esetben úgy végzik, hogy a napi munkát és az állatokat egyáltalán nem akadályozza semmiben, nem zavarja meg őket. Rendszereink hozzájárulnak az állatjólét megteremtéséhez, hiszen a telephely folyamatairól és történéseiről adatokat gyűjtenek és elemeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy az állatok számára a legoptimálisabb tartási körülményeket biztosíthassuk.

bottom of page