Primer adatokból gyártási információ
A TELEPFELÜGYELET.HU kifejezetten tojásfeldolgozó üzemek részére fejlesztett monitoring szolgáltatásának lényege, hogy a gyártási folyamat során keletkezett adatokat adatfolyammá alakítja át. A kihelyezett érzékelőkkel összegyűjtött és alaposan elemzésre kerülő adatok segítik a tojásfeldolgozó üzemeket, hogy átlássák működésüket és a gyártási folyamataik minden egyes szakaszát. Az így megismert adatok és információk alapján jelentősen javítható termelésük hatékonysága.

A gyártási és termelési monitoring rendszerünk használata mellett csökken a kézi adatrögzítés szükségessége, ezáltal az emberi munkavégzésből adódó hibák is megszűnnek, az egész minőségbiztosítási folyamat digitalizálása elérhető a TELEPFELÜGYELET.HU segítségével. A tojásfeldolgozó üzemek gyártás- és termékfejlesztő tevékenysége nagyobb hatékonysággal valósulhat meg.

Miket tudunk mérni érzékelőinkkel?
· Az érzékelők helyszíni telepítésével gyűjtjük a termelési adatokat
· A mérőcellákkal mérjük a nyersanyag és a késztermék mennyiségét
· A hő- és nyomásérzékelőkkel pontos képet kapunk a termelési fázisokról
· A gáz-, elektromos és vízfogyasztásmérőkkel mérjük az energiafelhasználást
· Integráljuk harmadik fél autonóm berendezéseit (Pasteur és CIP)
Miben segíti a termelés hatékonyságát a TELEPFELÜGYELET.HU?
· A gyártási folyamatok blokkosíthatók, optimalizálhatók és tervezhetők
· A berendezés kapacitások kihasználása növelhető
· A valós idejű adatok és folyamatok megjelenítése a munkatérben kihelyezett képernyőkön az operátorok és a vezetők számára
· A digitális gyártási adatok nyilvántartása pontos adatokat ad az ellenőrzéshez
· Lehetővé válik a kritikus gyártási lépések távmonitorozása
· Gyártás és minőségbiztosítás adatgyűjtéssel, komplex adatelemzéssel
· Automatizált minőségbiztosítás, az összegyűjtött adatok archiválása, tárolása
· Döntéshozatal támogatása pontos és akár valós idejű adatok biztosításával
Az adatok megjelenítése és összegyűjtése hatékonyabbá teszi a termelést, csökkentve az üresjárati időt és az állásidőt.
Egyszerűbbé válik a minőségbiztosítás, hiszen adatalapú betekintést nyújt, csökkennek az erőforrásigények és az időigényes kézi adatbevitelből adódó hibák.
Az IFS ISO és HACCP dokumentációja digitálisan készül, ezáltal transzparenssé válik az élelmiszer-biztonság.
Tegye Ön is hatékonyabbá tojásfeldolgozó üzemét, keressen minket cégre szabott ajánlatainkkal!