top of page

SZENZOR ALAPÚ DIGITALIZÁCIÓ A TOJÁSFELDOLGOZÁSBAN


Primer adatokból gyártási információ


A TELEPFELÜGYELET.HU kifejezetten tojásfeldolgozó üzemek részére fejlesztett monitoring szolgáltatásának lényege, hogy a gyártási folyamat során keletkezett adatokat adatfolyammá alakítja át. A kihelyezett érzékelőkkel összegyűjtött és alaposan elemzésre kerülő adatok segítik a tojásfeldolgozó üzemeket, hogy átlássák működésüket és a gyártási folyamataik minden egyes szakaszát. Az így megismert adatok és információk alapján jelentősen javítható termelésük hatékonysága.



A gyártási és termelési monitoring rendszerünk használata mellett csökken a kézi adatrögzítés szükségessége, ezáltal az emberi munkavégzésből adódó hibák is megszűnnek, az egész minőségbiztosítási folyamat digitalizálása elérhető a TELEPFELÜGYELET.HU segítségével. A tojásfeldolgozó üzemek gyártás- és termékfejlesztő tevékenysége nagyobb hatékonysággal valósulhat meg.





Miket tudunk mérni érzékelőinkkel?

· Az érzékelők helyszíni telepítésével gyűjtjük a termelési adatokat

· A mérőcellákkal mérjük a nyersanyag és a késztermék mennyiségét

· A hő- és nyomásérzékelőkkel pontos képet kapunk a termelési fázisokról

· A gáz-, elektromos és vízfogyasztásmérőkkel mérjük az energiafelhasználást

· Integráljuk harmadik fél autonóm berendezéseit (Pasteur és CIP)


Miben segíti a termelés hatékonyságát a TELEPFELÜGYELET.HU?

· A gyártási folyamatok blokkosíthatók, optimalizálhatók és tervezhetők

· A berendezés kapacitások kihasználása növelhető

· A valós idejű adatok és folyamatok megjelenítése a munkatérben kihelyezett képernyőkön az operátorok és a vezetők számára

· A digitális gyártási adatok nyilvántartása pontos adatokat ad az ellenőrzéshez

· Lehetővé válik a kritikus gyártási lépések távmonitorozása

· Gyártás és minőségbiztosítás adatgyűjtéssel, komplex adatelemzéssel

· Automatizált minőségbiztosítás, az összegyűjtött adatok archiválása, tárolása

· Döntéshozatal támogatása pontos és akár valós idejű adatok biztosításával


Az adatok megjelenítése és összegyűjtése hatékonyabbá teszi a termelést, csökkentve az üresjárati időt és az állásidőt.

Egyszerűbbé válik a minőségbiztosítás, hiszen adatalapú betekintést nyújt, csökkennek az erőforrásigények és az időigényes kézi adatbevitelből adódó hibák.

Az IFS ISO és HACCP dokumentációja digitálisan készül, ezáltal transzparenssé válik az élelmiszer-biztonság.


Tegye Ön is hatékonyabbá tojásfeldolgozó üzemét, keressen minket cégre szabott ajánlatainkkal!

bottom of page