top of page

SEGÍTSÉGNYÚJTÁS AZ ÁLLATTARTÓKNAK

A környezet és az állattartás kiszámíthatatlanságából fakadó problémák egyre nagyobb terhet jelentenek az állattartók számára. Megváltoztatni ezen körülményeket nem tudjuk, de megoldásainkkal érzékeljük és jelezzük a változásokat és ezzel gyorsítjuk a beavatkozás lehetőségét.


A TELEPFELÜGYELET.HU célja digitális megoldásokkal a hatékony és biztonságos állattartás elősegítése, a hozam növelése és nem utolsó sorban az, hogy egyszerűsítsük az intenzív állattartók életét. A gyakori, rutinszerű ellenőrzések terhét levesszük a vállukról és biztonságot nyújtunk számukra, amikor éppen nem a telephelyen tartózkodnak.


A TELEPFELÜGYELET.HU rendszerét használók számos területen kaphatnak segítséget munkájukban. Kihelyezett érzékelőink alkalmazásával figyeljük, ezáltal jelentősen csökkentjük a helyszíni ellenőrzés szükségességét, valamint az emberi hibákból eredő problémák, károk kialakulását.

Az érzékelőinkkel mérhető paraméterek sokfélék, ügyfeleink igénye alapján mérhető a telephely hőmérséklete, levegőminősége, páratartalma, az etetők, itatók fogyasztása, a világítás, az ajtónyitás megfigyelése, valamint a szellőztetés helyes működése is.

Érzékelőink alkalmazásával meggyőződhet a technológiai fegyelem betartásáról és a gépek, berendezések megfelelő működéséről.

Lehetővé tesszük a már létező érzékelők, digitális (autonóm) rendszerek megoldásunkhoz való illesztését is.


Meggyőződésünk, hogy a jövő gazdasága szenzor alapú. Nem szükséges, hogy a helyszínen legyünk ahhoz, hogy észleljük a körülmények változását, míg az sem feltétlenül szükséges, hogy manuálisan beavatkozzunk az ideális állapot visszaállítása érdekében.


„Jobban átlátom a termelést és a termelési folyamatokat távolról, mint amikor az üzemben vagyok” – halljuk ügyfeleinktől, akik már évek óta használják a TELEPFELÜGYELET.HU megoldásait.


Telepfelügyeleti rendszerünk alkalmazásával jelentősen csökkentheti a döntéshozókra, munkavállalókra nehezedő adminisztrációs terheket, hiszen érzékelőink segítségével rengeteg adat birtokába juthat. A telephelyeken kihelyezett adatgyűjtő eszközön keresztül, GSM kapcsolatot használva egy biztonságos online, folyamatosan elérhető felületre juttatják az adatot, ahol az üzleti szempontok szerint előállított információkat láthatják. Ezt a felületet számítógépről, vagy okostelefonról érhetik el az arra jogosult felhasználók, hogy folyamatosan a legfrissebb adatokhoz, információkhoz jussanak.

A gyűjtött adatok aztán összevezethetők más, akár más rendszerből származó adatokkal. Az így összegyűjtött az adatok, információk alapján jelentések, kimutatások készülhetnek, amelyek gyors áttekintést, vagy mély elemzést adnak a döntéshozók számára.


A kiszámítható, hosszú távú partneri együttműködésben hiszünk. Az együttműködés részeként folyamatosan követjük a felmerülő új igényeket, és rugalmasan fejlesztjük, kiegészítjük a már bevezetett megoldást.


Csatlakozzon Ön is elégedett ügyfeleinkhez, keressen minket személyre szabott megoldásainkkal kapcsolatban!


bottom of page