top of page

NE KÖLTSÖN ÜZEMANYAGRA, INKÁBB HASZNÁLJA DIGITÁLIS TELEPFELÜGYELETI RENDSZERÜNKET!

Ön is aggódik üzemanyagköltségeinek emelkedése miatt? Közlekedjen kevesebbet és váltsa ki utazásait informatikai rendszerünkkel! Ellenőrizze telephelyeit távolról költséghatékony, komplex informatikai megoldásunkkal.


Telepfelügyeleti rendszerünk alkalmazásával megspórolhatja utazási költségeit és emellett jelentősen csökkentheti a döntéshozókra és a munkavállalókra nehezedő adminisztrációs terheket, hiszen érzékelőink segítségével rengeteg adat birtokába juthat, bárhol is tartózkodik.Telepfelügyeleti megoldásunk egyszerűen működik: a telephelyeken kihelyezett adatgyűjtő eszközök GSM kapcsolatot használva egy biztonságos online, folyamatosan elérhető felületre juttatják az adatokat, ahol az üzleti szempontok szerint előállított információk láthatók. Ezt a felületet számítógépről, vagy okostelefonról érhetik el az arra jogosult felhasználók, hogy folyamatosan a legfrissebb adatokhoz, információkhoz jussanak, akárhol is vannak.


A gyűjtött adatok összevezethetők akár más rendszerből származó adatokkal is. Az így összegyűjtött adatok, információk alapján jelentések, kimutatások készülhetnek, amelyek gyors áttekintést, vagy mély elemzést adnak a döntéshozók számára.


„Jobban átlátom a termelést és a termelési folyamatokat távolról, mint amikor az üzemben vagyok” – halljuk ügyfeleinktől, akik már évek óta használják a TELEPFELÜGYELET.HU megoldásait.


Nézze meg rövid videóismertetőnket.


Csökkentse velünk üzemanyagköltségeit és csatlakozzon Ön is elégedett ügyfeleinkhez!

2022. szeptember 30-ig leadott megrendelése esetén a teljes telepfelügyeletet biztosító rendszerünk árából 20% kedvezményt biztosítunk!


bottom of page