top of page

NÁLUNK RÉGI MÉRŐÓRÁIT IS HASZNÁLHATJA

Tudta, hogy telepfelügyeleti megoldásokat nemcsak új eszközök beszerelésével és nagy összegű beruházásokkal lehet megvalósítani?


Mi, a TELEPFELÜGYELET.HU-nál elkötelezett hívei vagyunk annak, hogy mindenkinek biztosítsuk a számára legmegfelelőbb megoldást, ezért akár lépésről-lépésre, kisebb költségekkel, fokozatosan is megteremtjük a digitális rendszer bevezetését minden telephelyen - akár a legkisebbeken is - és így minden gazdálkodás, vagy üzem élvezheti a távfelügyeleti megoldások előnyeit.Egyik legnépszerűbb szolgáltatásunkkal bármilyen mobil eszközről, távolról is megfigyelhető a vízóra, a gázóra és az elektromos fő- és almérők állása. Így a mérőórák leolvasását, vagy a fogyasztásuk emelkedésének nyomon követését sem kell személyesen ellenőrizni, hiszen bárhonnan, biztonságosan elérhetjük az adatokat. A már meglévő régi mérőórákra is megbízhatóan telepíthető intelligens szenzoros rendszerünk, így mindenki számára elérhető a szolgáltatás.

A megtérülés ideje rövid, mivel pontos, optimális és vállalkozására szabott megoldást dolgozunk ki, amely folyamatosan költséghatékony működést biztosít.


A szolgáltatás segítségével felügyelhető az is, hogy valamelyik területen nem történik-e áramingadozás, vagy hosszabb ideig tartó áramszünet. Ha bármilyen meghibásodás történik valamelyik eszköz működésében, akkor azonnal értesítést küld erről a rendszer, így időben közbe lehet avatkozni és megelőzhető, hogy káresemény történjen.


A távfelügyeleti rendszer segítségével nemcsak mérőóráit követheti nyomon, hanem többek között az állattartó telepeken üzemeltett hígtrágya kezeléséhez használt berendezések, a takarmánykeverő gépek, illetve a termeléshez használt egyéb eszközök is megfigyelhetők, működésükről informatív és fontos adatokat kaphat és ezzel nagy segítségére lehetnek a döntéshozatalban, amellyel komoly költségeket lehet megtakarítani.


Ha szeretne bővebb információt kapni szolgáltatásunkról, keressen minket bizalommal, hogy ott segítsünk, ahol szükséges!


bottom of page