top of page

MIÉRT ÉRI MEG TELEPFELÜGYELETI RENDSZERT HASZNÁLNI?

Az ügyfeleinktől érkezett megbízható visszajelzések alapján azt tapasztaljuk, hogy azokon a telephelyeken, ahol telepfelügyeleti rendszert használnak, sokkal költséghatékonyabb működés tud megvalósulni. A kis pénzráfordításból is elkezdhető és bevezethető rendszer segíti a telephelyeket a mindennapi működésben, az egyre nehezedő gazdasági kilátások ellenére is.Megkérdeztük partnereinket, hogy szerintük milyen előnyökkel jár a TELEPFELÜGYELET.HU használata, miben segítettük eddig munkájukat:

  • „Nem szükséges személyesen jelen lennem a telepen és nem kell biztosítanom a helyszínen minden esetben munkaerőt, ugyanis a telepen elvégzendő feladatok egy részét távolról is el tudom végezni a TELEPFELÜGYELET.HU rendszerével.”


  • „Ez a rendszer mindent megfigyel, ami a különböző telephelyeinken működik, - az állatokat és a gépeket, berendezéseket egyaránt - és folyamatosan adatokat gyűjt és információt szolgáltat a részemre, ami nagy segítség, mert a sok egyéb munka és feladat mellett nem lenne időm mindezeket folyamatosan nyomon követnem.”


  • „Volt már olyan probléma, hogy leállt az egyik takarmánykeverő gép és olyan is, hogy hirtelen túl meleg lett az istállóban a hőmérséklet. Éppen nem voltam ott a helyszínen, de azonnal riasztást kaptam a TELEPFELÜGYELET.HU-tól a mobilomra és egyből a helyszínre siettem, így meg tudtam akadályozni, hogy nagyobb baj keletkezzen. „


  • „Amit a legjobban szeretek a TELEPFELÜGYELET.HU-ban az, hogy bárhol vagyunk én vagy a kollégáim, távolról is ellenőrizhető minden, ami a telepen történik és működik, így nyugodtak lehetünk és kényelmesen, bármilyen mobil eszközön keresztül figyelhetjük a telephelyünket. Ez nagy biztonságot nyújt nekünk.”


Amit még tudni érdemes rendszerünkről:

  • Megfigyelhető a rendszer segítségével minden telephelyen használatos eszköz, gép és berendezés, (pl. takarmánykeverő gépek, trágyakezelésnél használt berendezések, tejtermelés során működő gépek, vízfogyasztást biztosító rendszerek, tojáskihordó szalag, stb.), amelyekről adatokat gyűjt és információkkal látja el a szakembereket. Így minden eszköz és folyamat átláthatóvá válik és sokszor előfordul, hogy akkor derül ki, mi az ami feleslegesen működik és mit lehetne jobban átszervezni, hogy gyorsabb, egyszerűbb vagy éppen költséghatékonyabb legyen a termelés folyamata.


  • Mérhető vele minden, amit fontos tudni a tartástérről (hőmérséklet, páratartalom, fény, levegőminőség, stb.).


  • Távolról leolvashatóvá válik és pontosan mérhető segítségével a víz- és gázfogyasztás és elérhető az elektromos fő- és almérők állása.


A visszajelzések alapján elmondható, hogy rendszerünk kényelmet és biztonságot nyújt minden használójának, segít a fenntartható gazdálkodás megteremtésében és igazán költséghatékony működést biztosít.


Legyen Ön is elégedett partnereink között! Várjuk jelentkezését!

bottom of page