top of page

MEGTAKARÍTÁS ALAPÚ ADATGYŰJTÉS


Elsőre nem is gondolnánk, de az állattartó telepeken használt gépek működéséről rengeteg hasznos információhoz juthatunk. Ennek ismerete pedig komoly megtakarításokat eredményezhet minden vállalkozásnak, telephelynek vagy termelőüzemnek.


Az állattartó telepeken sokféle gépet és berendezést használnak, amelyek segítik a gazdákat a mindennapokban. Az állatok jólétéhez és az istállók biztonságos működéséhez elengedhetetlen, hogy ezek a berendezések szinte folyamatosan bekapcsolva legyenek és kikerülhetetlen, hogy áramot fogyasszanak.


A mostani nehéz gazdasági helyzetben létfontosságúvá vált, hogy a különböző telephelyeken energiatakarékos tevékenység valósuljon meg. Sokan úgy gondolják, hogy ezt nem könnyű kivitelezni, hiszen az ott működő gépek mindenképpen magasabb közüzemi számlát fognak eredményezni a megemelkedett árak miatt.Az energiatakarékos működést valójában pontos adatok alapján lehet megvalósítani.

Erre szolgál a TELEPFELÜGYELET.HU rendszere, amely segítségével az árammal működő berendezések teljesítménye és fogyasztása pontosan mérhető. A telephelyen használt gépek tevékenységéről összegyűjtött adatok részletesen megmutatják, hogy melyik berendezés mennyi ideig működött valójában egy adott időszakban és azt is, hogy pontosan mennyi volt a fogyasztásuk. Az így kapott eredmények elemzése után világosan kimutatható, hogy milyen folyamatokat vagy tevékenységeket szükséges fejleszteni, átszervezni, vagy újra tervezni az adott telephelyen ahhoz, hogy energiatakarékosan működjön minden napi szinten használt berendezés.


A rendszer által összegyűjtött valós idejű adatoknak köszönhetően könnyen kézben tartható lesz a telephely fogyasztása és az ott működő gépek biztonságos és gazdaságos működése, valamint a termelés egész folyamata.


Alakítsa át velünk telephelye működését és tegye energiatakarékossá gazdaságát!

bottom of page