top of page

MEGTÉRÜLŐ BEFEKTETÉS, AVAGY A HATÉKONY TRÁGYAKEZELÉS MEGVALÓSÍTÁSA

A trágyakezelés minden állattelepen napi szintű megoldandó feladat. Akár haszonállatok, akár kisállatok tenyésztésével foglalkozunk, a keletkező trágya eltakarítását, hasznosítását, valamint a tartástér folyamatos takarítását, tisztítását meg kell szervezni és biztosítani szükséges a megfelelő körülményeket, hogy a tartástér optimálisan működhessen és a benne élő állatok jóléte is biztosítva legyen.


A legtöbb állattenyésztő telepen már automatizálják ezeket a feladatokat és gépek segítik a trágyakezelés különböző fázisainak megvalósítását.

Azokon a telephelyeken és tartásterekben, ahol gépek működnek és olyan kiemelten fontos feladatot látnak el, mint a trágyakezelés, nélkülözhetetlen folyamatosan nyomon követni a működésüket. A legtöbb telephelyen megoldhatatlan, hogy valaki mindig ott legyen a közelben, vagy azonnal észlelje, amikor leáll az egyik gép vagy hiba lép fel a működésében. Nem tudnak közbeavatkozni, ha a trágya kezelését végző berendezések, gépek meghibásodnak vagy leállnak, így komoly veszteségek keletkeznek a termelésben.A TELEPFELÜGYELET.HU rendszere alkalmas arra, hogy a trágyakezelésben, takarmánykezelésben, vagy bármilyen egyéb állattenyésztésben és termelésben használt gépeket és eszközöket figyelje, működésükről adatokat gyűjtsön és meghibásodásuk esetén riasztásokat továbbítson a felelős szakemberek számára. A rendszer távoli elérést is biztosít, tehát bárhol is tartózkodnak a munkatársak, a rendszer akár telefonra, akár más mobileszközre vagy számítógépre elküldi a trágyakezeléshez használt berendezésekről kapott adatokat, így működésüket pontosan és folyamatosan nyomon lehet követni. Probléma esetén értesítést, riasztást küld az arra illetékesnek, hogy azonnal be lehessen avatkozni, így biztosítva azt, hogy ne keletkezzen veszteség a telephely működésében és folyamatos legyen a termelés.


Az eddigi tapasztalataink azt mutatják, hogy telepfelügyeleti rendszerünk bevezetésével - a rendszer használatának köszönhetően megelőzött veszteségek kiküszöbölésével - a beruházás költsége 2-3 hónapon belül teljes mértékben megtérül.


A mostani helyzetben, a komoly munkaerőhiánnyal küzdő telephelyeken a berendezések meghibásodása még nagyobb gondot okozhat, így még fontosabb bevezetni a telepfelügyeleti rendszereket, amely akár a trágyakezelés minden szakaszát nyomon követi és kiszűri az azokhoz kapcsolódó meghibásodásokat.


Csatlakozzon partnereinkhez, akik rendszerünknek köszönhetően a veszteségek helyett nyereséget termelnek!


Keressen minket egyedi ajánlatunkért, hogy telephelye biztonságosan és igazán gazdaságosan működhessen!

bottom of page