top of page

KEZELJE VELÜNK A MUNKAERŐHIÁNYT!

A világ minden részén jellemző, hogy az állattartás folyamatos munkaerőhiánnyal küzd, miközben mindig lesznek olyan feladatok, amelyekhez emberi jelenlétre és beavatkozásra van szükség. A különböző digitális megoldásoknak köszönhetően sokféle feladat és munkafolyamat váltható ki telepfelügyeleti rendszerekkel, így nincs szükség állandó személyes jelenlétre.

Bármilyen mobil eszközről elérhetőek és láthatóak az adatok, információk és szükség esetén a riasztások, így akárhol tartózkodunk, távolról is megfigyelhető a telephelyen működő összes tevékenység. Testreszabott adatokat kaphat minden dolgozó, vezető, felelősségi körének megfelelően.


A TELEPFELÜGYELET.HU egyszerű és könnyen telepíthető rendszer, amely a tartástérben kihelyezett szenzorok segítségével még többet lát, mintha egy munkatárs tartózkodna bent.Állandóan megfigyel, összegyűjti és elemzi a telephelyen keletkező összes adatot:

- a tartástér körülményeiről (hőmérséklet, páratartalom, levegőminőség, ammóniatelítettség, stb.),

- a telephelyen tevékenykedő összes gép és berendezés működéséről,

- valós idejű információkat állít elő minden munkafolyamatról és eseményről,

- és még a mérőórák (vízóra, gázóra, elektromos fő- és almérők) is távolról leolvashatóak lesznek.


A rendszer által összegyűjtött adatok alapján rengeteg hasznos visszajelzéshez juthatunk, amely segít kialakítani egy hatékonyabb munkafolyamatot és nemcsak a káreseményeket tudja megelőzni, - hiszen figyelmeztet bármilyen szokatlan esemény lép fel - hanem költséget is spórolhatunk vele, mert egyrészt nincs szükség újabb munkaerőre, másrészt segítségével gazdaságosabb és költséghatékonyabb működés valósulhat meg minden telephelyen.


A beruházás költsége és a telepfelügyeleti rendszer kiépítése kis ráfordításból is elkezdhető, lépésről-lépésre bevezethető akár a legkisebb telephelyeken is. Használata gyakorlatilag az állomány méretétől függetlenül segíti az erőforrások optimális felhasználásának nyomon követését, valamint a tartási körülmények felügyeletét.


Egyedi ajánlatért keressen minket!

bottom of page