top of page

KÖVESSE ÉLŐBEN TELEPHELYE ADATAIT!


Elképzelte már, hogy milyen egyszerű és kényelmes lenne, ha akkor is látná mi történik a telephelyén, ha nincs jelen? Milyen jó lenne mindig szemmel tartani a telephelyen zajló folyamatokat és az összes ott élő állatot!


Ez az elképzelés ma már valóság! A valós idejű adatok ezt a biztonságot adják meg mindenkinek, segítségükkel mindig úgy érezhetjük, mintha jelen lennénk a telephelyeinken, bárhol is tartózkodunk valójában.


A telephelyeken vagy a termelőüzemekben működő gépekről és berendezésekről, az ott megvalósuló termelési folyamatokról valós idejű adatokat kaphatunk, ami a szenzoros adatgyűjtésnek köszönhetően bárki számára elérhető. A valós idejű adatok segítségével minden gazdaság könnyen kézben tartható. A telephelyeken és az üzemekben történő bármilyen változás, akár a termelési folyamatokban fellépő elakadások, műszaki problémák, akár az állatállományban kialakult rendellenségek nyomon követhetők és riasztásokkal is támogathatók. Így minden probléma azonnal felfedezhető és megindítható a szükséges beavatkozás.Egyik partnerünk beszámolt tapasztalatairól, amikor egy műszaki hiba folytán leállt a szellőzés a baromfi istállóban. Ebben az időszakban senki nem volt jelen a helyszínen, de a TELEPFELÜGYELET.HU szenzoros rendszere azonnal felismerte a problémát és riasztást küldött a telefonjára, így a helyszínre tudott küldeni egy szakembert, aki megjavította a hibát, így elkerülték, hogy komolyabb baj történjen.


„Az adatgyűjtés nemcsak azért tud értékes lenni, mert minden adatot egyből lát az ember, hanem valódi hozzáadott értéket nyújt, hiszen a TELEPFELÜGYELET.HU szakembereivel már kialakult egy jól megszokott, rendszeres kapcsolattartás. Segítenek megérteni az adatok összefüggéseit, felkutatva a mélyebb okokat is, így összetettebb meglátásokat és megoldásokat is tudnak javasolni a telephely működésével és folyamataival kapcsolatban, ezzel segítve a telephelyem fejlesztését.” – vélekedik egyik partnerünk.


Keressen minket, hogy Önnek is segíthessünk!

bottom of page