top of page

KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG NYÁRON IS

Az idei nyári időszak nemcsak a szokásos nehézségeket tartogatja a sertéstartók számára. A hőstressz okozta problémák és a közel 40 fokos hőmérséklet miatt különösen fontos odafigyelni az elegendő vízfogyasztásra is, de az utóbbi hónapokban az energiaárak drasztikus növekedésével és az egyre komolyabb gondot okozó munkaerőhiánnyal is szembe kell nézni. A fokozódó nehézségek miatt talán még nagyobb szerepe van a felelős, odafigyelő és átgondolt gazdálkodásnak. Ebben kínálnak segítséget a TELEPFELÜGYELET.HU digitális megoldásai.A TELEPFELÜGYELET.HU adatgyűjtő rendszere és folyamatosan, online elérhető

összesítései, analitikái segítségével meghatározhatja és beállíthatja telephelyén az optimális víz-, és áramfogyasztást, mérhetővé teheti és nyomon követheti a tartási körülményeket és a tartástér paramétereit, mint például a hőmérséklet vagy az ammóniatelítettség.

Az állatokat akár távolról is figyelheti, - nem szükséges a telephelyen tartózkodnia - folyamatosan adatokat kap a tartástérben történő tevékenységekről és folyamatokról. Akár az állatok tartási körülményeit érintő, akár a telepen működő gépek, berendezések működésével összefüggő adatok gyűjtéséről van szó, a digitálisan előállított információk minden gazdálkodó számára segíthetnek az üzemeltetési és tervezési lépések megértésében, átlátásában és átgondolásában.


Minden telephelyen, ahol bevezettük modern, digitális telepfelügyeleti rendszerünket, - amely minden paramétert képes mérhetővé tenni - megvalósult a hatékony termelés és csökkentek a költségek.


A TELEPFELÜGYELET.HU rendszerével nemcsak a tartásteret és az állatokat, valamint a termelést és ahhoz szükséges gépeket és eszközöket lehet felügyelni, hanem ha bármilyen változás, vagy nem várt probléma lép fel, azonnal értesítést küld a rendszer az arra illetékesnek, aki azonnal beavatkozhat, így elkerülhető lesz, hogy komoly veszteség keletkezzen az állatállományban vagy a termelésben.


Azok a partnereink, akik már évek óta használják digitális technológiánkat, jóval hatékonyabban tudnak termelni, egyszerűbbé és költséghatékonyabbá vált működésük, átláthatóbbá minőségirányítási rendszerük és csökkentek náluk az emberi munkavégzésből adódó hibák. Nézze meg, hogy kik használják már telepfelügyeleti rendszerünket!


Az alábbi paramétereket mérik általában a sertéstelepeken:


· Hőmérséklet

· Páratartalom

· Fény

· Levegőminőség

· Ammóniatelítettség

· Vízfogyasztás

· Áramfogyasztás

· Áramkimaradás érzékelés

· Ajtónyitás érzékelés

A fentieken kívül bármilyen egyéb, egyedi mérési igény megoldását is vállaljuk!

Telepfelügyeleti rendszerünk kiépítése kis ráfordításból is elkezdhető, lépésről-lépésre bevezethető minden telephelyen. Költséghatékony megoldásunk hamar kitermeli az árát, az elért megtakarításból is finanszírozható és ügyfeleink részére egyedi árajánlatot tudunk kidolgozni a lehetőségek és igények függvényében. A rendszer használata már csak azáltal is megtérül, hogy alkalmazásával jelentősen csökkenthetőek a nem várt meghibásodásokból és/vagy emberi mulasztásból adódó károk.


Egyedi ajánlatunkért keressen minket, hogy telephelye könnyebben túljusson a nehézségeken!


bottom of page