top of page

KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG

Ki ne szeretné biztonságban tudni az állatállományát és a telephelyét? És milyen jó lenne mindezt egy kényelmes székből intézni az interneten keresztül, a világ bármely pontjáról!

A technológia fejlődésével ma már könnyen megvalósítható az adatalapú termelés és döntéshozatal. A többféle forrásból származó adatok megfelelő összevetése a legfőbb kulcsa a termelési képesség megőrzésének, fejlesztésének.A TELEPFELÜGYELET.HU egyszerű és alacsony költségű távfelügyeleti rendszer, amely segít az állattenyésztőknek és a telephelyvezetőknek jobban megérteni vállalkozásuk működését, elősegíti, hogy megalapozottan tudjanak döntést hozni, ezáltal képesek legyenek növelni termelésük hatékonyságát.

Rendszerünk zárt és biztonságos adatkommunikációt használ, így adatai teljes biztonságban vannak. Minden fontos információt egy felületen érhet el.


Hogyan segítünk?


Csökkentjük a költségeit!

Szenzoros telepfelügyeleti rendszerünk érzékelőinek kihelyezésével megtudhatja miből, mennyi és mikor fogy. A gyűjtött adatok értelmezése segít, hogy megtalálja azokat a pontokat, ahol odafigyeléssel, esetleg apróbb módosításokkal időt, erőforrást és költséget takaríthat meg.


Megelőzzük a lehetséges káreseményeket!

A termelés, működés felügyeletével idejében értesülhet a nem várt, vagy túlzott mértékű változásokról akár mobiltelefonján keresztül. Az időben érkező információ hatékony, a káresetet megelőzni képes beavatkozást teszi lehetővé.


Csökkentjük adminisztrációs terheit és megszüntetjük a munkavégzés során jelentkező emberi hibákat, tévedéseket!

Digitalizációs megoldásaink alkalmazásával jelentősen csökkentheti a döntéshozókra, munkavállalókra nehezedő adminisztrációs terheket, hogy több idejük és figyelmük maradjon a termelői munkára. A munkateher csökkentése mellett az adatokon alapuló, automatizált adminisztráció gyakorlatilag megszünteti a hibákat, tévedéseket.


Valódi minőségbiztosítást nyújtunk!

Automatizáljuk és egyszerűsítjük minőségbiztosítási folyamatait. A gyűjtött, feldolgozott és hosszú távon megőrzött adatok alapján teljes termelési folyamatok felügyelhetők és jelentések készíthetők.


Mi mérhető a TELEPFELÜGYELET.HU rendszerével?


Tervezzen velünk és növelje termelése hatékonyságát!

Keressen bennünket, hogy kiszámolhassuk, milyen megtérülésre számíthat működése digitalizálásával!


Elérhetőségeink:

email: info@telepfelugyelet.hu

Telefon: +36 30 370 3287bottom of page