top of page

HATÉKONYABBAN A NEHEZEDŐ GAZDASÁGI KILÁTÁSOK ELLENÉRE IS

Mást se hallani és sajnos sokan tapasztalják is, hogy nehéz gazdasági körülmények várnak az állattenyésztőkre. Emelkedett a takarmány ára és lényegesen többet kell fizetni a különböző közüzemi szolgáltatásokért. Komoly megszorításokkal kell számolnia minden gazdaságnak.


A TELEPFELÜGYELET.HU hatékonyságot támogató rendszerével könnyedén és egyszerűen nyomon lehet követni minden telephelyen történő fogyasztást és kiadást. Az állattenyésztés és a termelés során használt gépeket és berendezéseket, a termelés különböző fázisait és folyamatait monitorozza, azaz folyamatosan - valós időben - nyomon követi az általunk fejlesztett intelligens digitális rendszer, amely segítségével pontosan kimutatható és összegyűjthető az összes fogyasztás és kiadás. Az így kapott adatok és információk alapján átlátható és fejleszthető az egyes telephelyek működése. Tervezhetővé válik a termelés, pontosan láthatóvá válik, hogy mely kiadást lehet csökkenteni és milyen módszerekkel, ezáltal komoly költségek takaríthatók meg, így megvalósítható a gazdaságos és költséghatékony termelés.Rendszerünk bevezetése nagyon egyszerű és költséghatékony


Telepfelügyeleti rendszerünk kiépítése kis ráfordításból is elkezdhető, lépésről-lépésre bevezethető bármilyen méretű telephelyen. Költséghatékony megoldásunk hamar kitermeli az árát, megtakarításból is finanszírozható és ügyfeleink részére egyedi árajánlatot tudunk kidolgozni.

A megtérülés ideje rövid, mivel pontos, optimális és vállalkozásra szabott megoldást dolgozunk ki minden esetben, amely folyamatosan költséghatékony működést biztosít.


A probléma feltárásában és azonosításában hatékonyan segítünk, hiszen a rendszer pontos és kimutatható adatokkal és információkkal rámutat az egyes folyamatokban lévő, vagy a munkavégzés során előforduló konkrét problémákra. Ezek kezelésében szakértelemmel és több éves tapasztalatunkkal támogatjuk a telephelyeket és működésüket.


Készüljön fel velünk hatékonyan a gazdasági változásokra!


bottom of page