top of page

HŐSTRESSZ NÉLKÜL IS VÁRHATJUK A MELEG IDŐT!

A meleg idő közeledtével rendkívül fontos, hogy minél hamarabb tudomást szerezzen a tejhozamot befolyásoló változásokról annak érdekében, hogy megelőzze a hőstresszes állapot kialakulását szarvasmarha állományában.A TELEPFELÜGYELET.HU az úgynevezett hőmérséklet-páratartalom index (THI) kimutatásával segíti partnereit, hogy állattartó telepükön azonnal felismerhessék a hőstresszes állapot kialakulását és még időben be tudjanak avatkozni a tejhozam mennyiségének megőrzése érdekében.


Technológiánk az elmúlt évek során már számos hazai szarvasmarhatartó-telepen bizonyította hatékonyságát tenyésztőpartnereink legnagyobb megelégedésére!


Kihelyezett érzékelőink segítségével - okostelefonján, vagy számítógépén keresztül - valós időben, folyamatosan tájékozódhat istállói mikroklímájáról, sőt egyéb fontos adatokról is igénye szerint (pl. az áramfogyasztás alakulásáról, vagy a tehenek által elfogyasztott víz mennyiségéről).


Akciónk keretében, 2022. május 15-ig leadott megrendelése esetén istállójának teljes felügyeletét biztosító rendszerünk 397 000 Ft + Áfa / istálló ár helyett,

most 15%-os kedvezményes áron: 337 450 Ft + Áfa / istálló áron érhető el!

A fenti ár tartalmazza a kiszállás, az üzembe helyezés és a rendszer betanításának költségeit is.

Ezen felül szolgáltatásunk havidíja is akciós, most 9.800 Ft + Áfa / hó áron érhető el!


Több istálló felügyeletének megrendelése esetén további mennyiségi kedvezményt is biztosítunk egyedi igényei alapján kalkulálva!


Amennyiben ajánlatunk felkeltette az érdeklődését kérjük keressen minket elérhetőségeinken.

A magasabb tejhozam elérése érdekében válassza a TELEPFELÜGYELET.HU-t!

bottom of page