top of page

FUTÓMADARAK ÉS TOJÁSAIK KELTETÉSE

A TELEPFELÜGYELET.HU rendszerével nemcsak a baromfitelepeken élő madárállományt és tojástermelést lehet megfigyelni és felügyelni, hanem bármilyen másik faj tartását, illetve tojásainak keltetését és a tojásüzemben folyó munkafolyamatokat is monitorozhatjuk és ellenőrizhetjük.


Itthon is nagy népszerűségnek örvend a nagyobb testű futómadarak tartása. Egyre többen vágnak bele a strucc-, emu,- vagy nandutenyésztésbe. A futómadárfarmokon egyre több feladat hárul a tenyésztőkre.

Nemcsak a madarak tartását szükséges felügyelni és biztosítani hozzá a megfelelő tartásteret, hanem tojásaik keltetésére is nagy figyelmet kell fordítani. Fontos, hogy a tartástér hőfoka és páratartalma megfeleljen az adott faj igényeinek és biztosítani kell azokat a körülményeket, amely hozzájárul ahhoz, hogy minél több tojásból kelhessenek ki a strucc, az emu és a nanducsibék.Rendszerünket úgy alkottuk meg, hogy bármilyen telephelyen – legyen az kicsi vagy nagy, vagy akár több telephelyből álló farm – megvalósítható legyen a távfelügyelet, azaz akár otthonról, vagy a világ bármely pontjáról megfigyelhető és ellenőrizhető legyen akár telefonon keresztül is a telephelyen folyó termelés és a hozzá kapcsolódó minden munkafolyamat. A telephelyen kihelyezett szenzoraink, (amely nagyon könnyen és egyszerűen, a telephelyen folyó termelést nem akadályozva telepíthetők) segítenek abban, hogy mindig biztonságban legyenek a tartástérben élő állatok és tojásaik, valamint a termeléshez szükséges gépek és berendezések.


Szenzoraink azt is mérik, hogy a futómadarak és tojásaik számára megfelelő legyen a tartástér hőmérséklete, páratartalma, levegőminősége, az állatok minden évszakban megfelelő vízellátása és etetése. Ha bármilyen műszaki vagy egyéb (akár emberi hibából adódó probléma) felmerül, azonnal riasztást küld a rendszer az arra illetékes személynek, így elkerülhetők és sokszor megelőzhetők a nagyobb veszteségek.A TELEPFELÜGYELET.HU rendszere hozzájárul a termelés hatékonyságához és segíti a farmon dolgozókat, hogy minden területen egyszerűsödjön a munka és költséghatékonnyá váljon a termelés. Emellett hozzájárul az állatok megfelelő minőségű tartásához, így biztosítva az állatjóléthez szükséges feltételeket és intézkedéseket.


2016 óta, több mint 4000 telepített érzékelő, több mint 450 istállóban. Nézze meg, hogy kik használják már telepfelügyeleti rendszerünket!

Kérje egyedi ajánlatunkat saját telephelye számára!


bottom of page