top of page

ENERGIAFOGYASZTÁS ELLENŐRZÉSE TÁVOLRÓL

A legtöbb állattartó telepen nehezen oldható meg az állandó és személyes jelenlét, ezt tovább nehezíti az egyre inkább érzékelhető munkaerőhiány. A személyes jelenlét biztosítása nélkül a gépek és berendezések felügyelete sem működhet megbízhatóan és azok működését nem könnyű ilyen helyzetben igazán energiatakarékosan fenntartani. Emellett az egyre növekvő közüzemi számlák is hozzájárulnak ahhoz, hogy a telephelyek bajba kerüljenek.


Ezekre a problémákra kínál megoldást a hazai fejlesztésű, digitális telepfelügyeleti rendszer, a TELEPFELÜGYELET.HU, amely segíti a telephelyeket a munkaerőhiánnyal és az emelkedő költségekkel szemben.Ezzel az egyszerűen működő, szenzoros telepfelügyeleti rendszerrel lehetőség nyílik arra, hogy ha a telepen nincs jelen munkaerő, akkor figyel helyette: minden telepen működő gépet és berendezést „szemmel tart”, adatokat gyűjt és tárol, illetve az adatok elemzését is elvégzi, így folyamatosan biztosítható az energiatakarékos működés, anélkül, hogy a telephelyen kellene valakinek tartózkodnia. Bármilyen okos mobil eszközre elküldi a gyűjtött adatokat és információkat, így bárhol is tartózkodunk, vagy ha éppen úton vagyunk, akkor sem maradunk információk nélkül.


Egy-egy mérőóra leolvasását, vagy a fogyasztás emelkedésének nyomon követését sem kell személyesen ellenőrizni a TELEPFELÜGYELET.HU mellett, hiszen bárhonnan, bármilyen mobil eszközről megfigyelhető és leolvasható a vízóra, a gázóra és az elektromos fő- és almérők állása. Felügyelhető így az is, hogy valamelyik területen nem történik-e áramingadozás, vagy hosszabb ideig tartó áramszünet. Ha bármilyen meghibásodás történik valamelyik eszköz működésében, akkor azonnal értesítést küld erről a rendszer, így időben közbe lehet avatkozni és megelőzhető, hogy káresemény történjen.


A távfelügyeleti rendszer segítségével többek között az állattartó telepeken üzemeltett hígtrágya kezeléséhez használt berendezések, a takarmánykeverő gépek, illetve a fogyasztásmérő berendezések (vízóra, gázóra, elektromos fő- és almérők) távleolvasása is lehetővé válik.

Figyeljen oda jobban telephelye energiafogyasztására és csökkentse velünk közüzemi számláit!

bottom of page