top of page

BIZTONSÁGOS TELEPFELÜGYELET

Az állattartó telepeken is fontos a biztonság megteremtése. Az igazán hatékony gazdálkodás elengedhetetlen feltétele, hogy a telephely akkor is felügyelet alatt legyen, amikor nincs a helyszínen munkaerő.


Mi is az a telepfelügyelet és hogyan kapcsolódik a biztonsághoz?


A mai modern digitális megoldások a gazdák segítségére lehetnek akkor is, ha nem tudnak személyesen jelen lenni a telephelyükön. A gazdaságban lévő állatok és a telephelyen folyó termelés, illetve állattenyésztés is folyamatos megfigyelés alatt lehet, amely megoldja az állatok biztonságos őrzését és a termelési folyamatok, valamint a termeléshez szükséges eszközök állandó ellenőrzését.A telephelyeken kihelyezett érzékelőkkel folyamatosan figyelhetik, hogy milyen tevékenységek zajlanak a helyszínen. Akár távolról - bárhol is vannak - lehetőségük nyílik szemmel tartani egyszerre több telephelyüket is. Telefonról vagy számítógépről bármikor láthatják, hogy a telephelyükön mi történik. Ha bármilyen probléma merül fel, vagy szükséges az emberi beavatkozás, a digitális telepfelügyeleti rendszer azonnal értesítést küld.


A telephely biztonságának megteremtésével könnyebben megvalósulhat a hatékony gazdálkodás, hiszen az állandó felügyelet segít megelőzni a károkat és az esetleges emberi hibákból adódó problémákat.


Munkaerőhiány esetén is tökéletesen alkalmazható a telepfelügyeleti rendszer, hiszen ha nincs jelen munkaerő, a rendszer akkor is folyamatosan figyeli és követi a telephelyen zajló eseményeket.


A digitális telepfelügyeleti rendszerek segítségével a telephelyen történő folyamatokról állandó információt kaphatnak és az így keletkező adatokból rengeteg hasznos információ nyerhető ki, amelyek abban is segítik a gazdákat, hogy mely területen szükséges fejleszteni a folyamatokat a még hatékonyabb termelés elérése érdekében.


A telephely egyéni sajátosságai szerint az érzékelők kiszerelését munkatársaink végzik, a telepítést a napi munka lehető legkisebb mértékű zavarása mellett.

Keressen bennünket, ha fontos Önnek telephelye biztonságos működése!

bottom of page