top of page

AZ ÁLLATTARTÓ TELEPEK EGYEDI PROBLÉMÁINAK FELTÁRÁSA DIGITÁLIS SEGÍTSÉGGEL

Az állattartás folyamatos munkaerőhiánnyal küzd, pedig ebben az iparágban az emberi munka és jelenlét kikerülhetetlen, de vannak olyan részfeladatok, amelyek kiválthatóak digitális megoldással. A digitális megoldás nemcsak a munkaerőhiány kezelésében segíthet, hanem adatok segítségével feltárja az állattartás és a termelés során keletkező problémákat is.


TELEPFELÜGYELET.HU szenzoros távfelügyeleti megoldásunk, amelyet kifejezetten az állattartótelepek részére fejlesztettünk, a tartásterek, istállók és az alkalmazott tartástechnológia fizikai jelenlétet igénylő figyelését automatizálják és a gyűjtött adatok segítségével információkkal látja el a gazdálkodót.Rendszerünk egyszerű, könnyen telepíthető és alkalmazható, bevezetése sem anyagi, sem erőforrás oldalról nem jelent jelentős ráfordítást, így még egy mikrovállalkozás is megengedheti magának. Alkalmazása gyors megtérülést eredményez, hozzájárul a termelés minőségének javításához és a versenyképesség növeléséhez.


Állattenyésztő telephelyén vagy termelőüzemében rendszerünkkel jelentősen csökkenthetők az élő munkaerőt és a jelentős odafigyelést igénylő feladatok. Akár mobileszközön is láthatóak az adatok, információk és szükség esetén a riasztások, így bárhonnan figyelhető a telephelyen zajló tevékenység, valamint az állattenyésztéshez és termeléshez használt gépek és berendezések fogyasztása és működése is. Testreszabott adatokat kaphat minden dolgozó, vezető, felelősségi körének megfelelően.


A TELEPFELÜGYELET.HU pontos és kimutatható adatokkal és információkkal rámutat az egyes termelési folyamatokban lévő vagy a munkavégzés során előforduló konkrét problémákra. A hatékony működést az adatok és információk elemzése alapján biztosítja rendszerünk.

Olyan részterületeken is tudunk segíteni pontos mérésekkel, adatokkal és azok kiértékelésével, amelyet jelenlegi rendszerükkel nem mérnek még, akár speciális és számolt egyéb adatok mérésére is (pl. THI) alkalmas. Igény esetén a vállalkozása által fejlesztett vagy a vállalkozásukban jelenleg használt rendszer felé is át tudjuk adni az adatokat.


Adatait az iparági sztenderdek szerint, maximális biztonsággal kezeljük. A TELEPFELÜGYELET.HU használatával az adatbiztonság auditált ISO rendszerrel garantált!


Kollégáink bármikor rendelkezésére állnak, keressen minket egyedi ajánlatunkért!

bottom of page