top of page

ADATGYŰJTÉS SEGÍTI A TERMELÉS OPTIMALIZÁLÁSÁT

A digitalizáció nemcsak a mezőgazdaságban és az állattenyésztés területén bevált módszer, de most már a különböző termelőüzemekben is egyre inkább jelen van. A tojástermelés egy olyan speciális terület, amelyben nemcsak a baromfiállomány ideális tartási körülményeinek biztosítását kell figyelembe venni, hanem a tojástermelés különböző folyamatait segítő gépek és berendezések felügyeletét is szem előtt kell tartani. Emellett a termelési folyamatokat is érdemes megfigyelni és fejleszteni, annak érdekében, hogy költséghatékony legyen a működés és a mostani növekvő közüzemi árak mellett optimális fogyasztás valósuljon meg az üzemekben.


A TELEPFELÜGYELET.HU kifejezetten a baromfi tartástechnológiához igazodó szenzoros rendszerével folyamatosan és valós időben megfigyelhetők a tartási körülmények és ellenőrizhetővé válnak a termelésben alkalmazott gépek és berendezések. Ezek működését folyamatosan figyeli és méri intelligens eszközünk és a szenzorok által gyűjtött adatok alapján a rendszer határérték felett riasztást küld, így azonnali beavatkozásra van lehetőség, ami segít fenntartani a genetikához legjobban igazodó körülményeket és elkerülhetőek lesznek az állományban keletkező károk és a termelés visszaesése.

A gyűjtött adatok elemzésével az is pontosan láthatóvá válik, hogy mikor, milyen körülmények hatására esik vissza a termelés, így azonosíthatóvá válnak azok a pontok, ahol javítani szükséges a tartástechnológiát.Rendszerünk segítségével a termeléshez használt gépek és berendezések működése és fogyasztása pontosan mérhető és az így gyűjtött hasznos adatok elemzésével pontosan kimutatható és átlátható a különböző eszközök fogyasztása és az adatok alapján az is láthatóvá válik, hogy melyik gép működik feleslegesen, hol lehetne költséget csökkenteni és az adott helyzetben mi a legoptimálisabb döntés egy-egy termelési folyamatban.


A TELEPFELÜGYELET.HU által, a gépek és berendezések felügyeletére használt megoldás Industree néven elérhető különböző gyártási technológiák, iparágak termelési paramétereinek nyomon követésére, amelyet már 7 éve folyamatos fejlesztések mellett, kiemelkedő szakmai tapasztalattal használunk a termelés optimalizáció területén.


Csatlakozzon elégedett partnereinkhez, akiknél már rendszerünknek köszönhetően költséghatékonyan működnek a termelési folyamatok!


bottom of page