top of page

A TELEPFELÜGYELETI RENDSZER KIÉPÍTÉSÉNEK FOLYAMATA

Sokszor hallottuk már a gazdáktól, hogy egy telepfelügyeleti rendszer kiépítése az állattelepeken nagyon időigényes és bonyolult folyamat. Pláne, ha több telephelyen kell mindezt megoldani!

Az ilyen félelmek alaptalanok, hiszen egy digitális megoldás, így a TELEPFELÜGYELET.HU rendszere is, gyorsan és egyszerűen kiépíthető bármilyen telephelyen és az sem jelent akadályt, ha egy ügyfélhez tartozó több helyszínen kell megoldani a beszerelést.A TELEPFELÜGYELET.HU rendszere előszerelt, így könnyen és rövid idő alatt telepíthető, amit munkatársaink végeznek el. Rendszerünket minden esetben úgy telepítjük, hogy eközben nem zavarjuk meg az üzem működését és a telephelyen folyó munkát sem akadályozzuk.

Bár rendszerünk felhasználóbarát, nem kell hozzá különösebb szakértelem, segítjük az új rendszer bevezetését, a telephelyen dolgozóknak oktatást is biztosítunk. „Használata egyszerűbb, mint a facebook” – szokták mondani ügyfeleink, akik először próbálják digitális megoldásunkat.

A napi működés nem igényel élő munkaerőt, és folyamatos jelenlétet vagy felügyeletet. Akár mobileszközön is láthatóak az adatok, információk és szükség esetén a riasztások, így bárhonnan figyelhető a telephely működése. Testreszabott adatokat kaphat minden dolgozó, vezető, felelősségi körének megfelelően.


A TELEPFELÜGYELET.HU rendszere nem csak adatokat, hanem - az adatok feldolgozásával - pontos és megbízható információkat is ad az üzemekben/telephelyeken működő folyamatokról, eszközökről. A feldolgozott adatokat valós időben lehet látni, vagy akár historikusan is megjeleníthetők. Pontos, optimális adatokkal és információkkal biztosítjuk, hogy az adott üzem/telephely hatékonyabban tudjon működni. A mérések nyomán kapott információk és adatok ugyanakkor segítik, hogy minden helyzetben és esetben pontosabb döntéseket tudjanak hozni a telephely döntéshozói.


Rendszerünk képes speciális és számított egyéb adatok mérésére is (pl. a tejelő szarvasmarhatartók számára a hőstressz mértékének megítélése szempontjából oly fontos hőmérséklet-páratartalom index, az ún. THI). Igény esetén a vállalkozása által fejlesztett vagy a vállalkozásukban jelenleg használt rendszer felé is át tudjuk adni az adatokat, maximálisan kiszolgáljuk azt a rendszert, amivel dolgoznak.


A TELEPFELÜGYELET.HU rendszer használatával az adatai biztonságban vannak, amit auditált adatbiztonsági rendszerünk garantál!Jó tudni, hogy az állatokra semmilyen hatással nincsenek szenzoraink. A rendszer telepítését kollégáink a napi munka és az állatok ritmusának lehető legkisebb mértékű zavarásával végzik. Rendszereink hozzájárulnak az állatjólét megteremtéséhez, hiszen a telephely folyamatairól és történéseiről adatokat gyűjtenek és elemeznek, amely lehetővé teszi, hogy az állatok számára a legoptimálisabbak legyenek a tartási körülmények.


Kérje Ön is egyedi ajánlatunkat, hogy telephelyének a leghatékonyabb felügyeleti megoldását válasszuk!

bottom of page